Over mij

OVER MIJ


Marjorie Oskam

Als marketing en communicatie specialist heb ik binnen diverse bedrijven advies gegeven. Zo kwam ik terecht bij ProVoet, brancheorganisatie voor pedicures. Op de vakbeurzen voor beautyprofessionals werd ik verliefd op nagelstyling.

 • 

“Communicatie heeft natuurlijk niets met mooi verzorgde handen te maken. Maar ze hebben voor mij wel een paar dingen gemeen. In beide specialismes heb ik mijn diploma’s behaald, maar je bent nooit uitgeleerd. Ik geniet enorm van iets creëren. Ik geniet van het contact met mensen en resultaat te zien van mijn werk. Iemand blij maken met mooi verzorgde handen, dat blijft speciaal!”

 • 

In 2007 heb ik mijn opleiding tot allround nagelstyliste gevolgd. In 2020, 2021 en 2022 heb ik diverse bijscholingen gevolgd, bij Manon Barrau (NCM) en Melanie Tennekes (Nagelinkoop Urban Nails), zodat ik weer helemaal up to date ben. Bijscholen en blijven leren zodat je iedere keer op de hoogte bent van de laatste behandelingen, nieuwe technieken en trends dat blijf ik doen. Zo kan ik voor mijn klanten mooie creatieve combinaties blijven maken!